Logo

Klíma karbantartás, klíma karbantartási szerelés árak

 

Kiterjesztett 5 éves teljes körű garancia- csak a Budaklímánál!

A BudaKlíma ebben az évben egy teljesen új és a piacon egyedülálló ajánlattal igyekszik a vásárlóink bizalmát megerősíteni.

Mindegyik általunk ajánlott klímaberendezéshez 5 éves teljes körű garanciát biztosítunk, ami azt jelenti, hogy a felszereléstől számított 5 évig a klíma bármilyen jellegű meghibásodása esetén ingyenesen elvégezzük a klíma javítását és biztosítjuk a szükséges alkatrészt is költségmentesen.

 

Az ügyfeleinknek így teljesen gondtalan és problémamentes használatot garantálunk a klímaberendezésükre, olyan típusok ajánlásával, amelyekről évtizedes tapasztalataink alapján jól szerepeltek a megbízhatóság és a tartósság terén is. Közös érdekünk, hogy minden ügyfelünknél kizárólag olyan gyártók típusait szereljük fel, amelyek stabil és megbízható márkák a piacon, magyarországi garanciális háttérrel és komoly gyártói tapasztalattal.

 

Az 5 éves garancia egyben szavatosságot jelent cégünk részéről arra is, hogy nem forgalmazunk kétes hírű és beszerzési forrású, szürke importból beszerzett, számla nélküli klímaberendezéseket, kizárólag megbízható és törvényes forrásból származó, igazolt hátterű klímákat, regisztrált szerelők által és szakszerűen beüzemelve.

 

Az 5 éves garanciának egyetlen feltétele- ami mindegyik gyártónál és felszerelő cégnél szintén követelmény- az évente legalább egy alkalommal cégünk által elvégzett karbantartás. A karbantartás célja, hogy ellenőrizzük a kánikulai időszak beköszönte előtt a berendezés üzemszerű működését, megtisztítsuk a hőcserélő elemeit a klímának, illetve megelőzzük a karbantartással a berendezés elszennyeződését, csökkentve ezzel az áramfelvételt is. A karbantartás során vegyszeres kezeléssel kollégáink csíramentesítik a beltéri egység teljes területét, ezáltal garantálva az egészségre ártalmatlan és megbízható működést.

 

A kiterjesztett garancia mellé a felszerelést követő évben az első garanciális karbantartást INGYENESEN elvégezzük mindegyik cégünktől vásárolt klímaberendezésen, ezzel a gesztussal is erősítve az ügyfélkapcsolatot. Illetve az első alkalommal bemutatjuk az ügyfélnek, hogy milyen az ipari eszközökkel, vegyszerekkel és módszerrel történő szakszerű klímakarbantartás. Megismerheti ezáltal karbantartó kollégáinkat, akik ezentúl minden évben a megszokott nyár előtti időszakban felkeresik Önt munkahelyén, otthonában, hogy jó kondiban tartsák a légkondicionálót a nyári kánikulára teljes körűen felkészítve.

Kérje ingyenes felmérésünket és készítünk Önnek egy életkörülményeire és felhasználói szokására szabott árajánlatot! 
 

 

Klímakarbantartási áraink:

  • 1 db split klíma karbantartás – br. 15.000 Ft 
  • 2 db split klíma karbantartás – br. 25.000 Ft
  • 3 db split klíma karbantartás – br. 30.000 Ft
  • Duál gép karbantartás – br. 20.000 Ft

 

 

Klíma karbantartás ajánlatkérés

NÉV
NÉV ISMÉT
E-MAIL CÍM
E-MAIL CÍM ISMÉT
TELEFONSZÁM
CÍM (ahová a klímát szeretné beszereltetni)
ÜZENET

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

Személyes ügyfélfogadás a járványhelyzet miatt csak előzetes időpontegyeztetés után lehetséges!

MUNKAIDŐNK
Hétfőtől-péntekig 8-17
E-MAIL CÍMÜNK
klima@budaklima.hu
CÍMÜNK
1112 Budapest, Budaörsi út 152/B 1em. 1.
Azonnali segítségre van szüksége? Hívjon minket!
06 20 404 0404